psychologen informatie

Psycholoog Aalsmeer NAAM

Psycholoog Aalsmeer NAAM stelt zich kort voor..

Hallo, ik ben NAAM en ik heet u welkom op mijn pagina op de website psychologen-overzicht.nl. U vindt hier alle benodigde informatie omtrent de klachten en hulpvragen waarmee u bij mijn praktijk te Aalsmeer terecht kan, wat mijn behandelingen kosten en welke vergoeding u hiervoor ontvangt, wat de belangrijkste uitgangspunten voor mijn behandelingen zijn en bij welke beroepsvereniging ik mijzelf heb aangesloten.

In het kort: u kunt bij mijn Psychologenpraktijk in Aalsmeer terecht voor de behandeling van in principe iedere psychische klacht of stoornis en elk andersoortig probleem gerelateerd aan emoties, gevoelens of aan het psyche. Ik ben als psycholoog zeer breed opgeleid en kan u professionele hulp en deskundige ondersteuning en begeleiding bieden bij een zeer breed scala aan klachten (hierbij kunt u denken aan o.a.: stress- en spanningsklachten, depressie, somberheidsklachten, angstklachten en stoornissen, onzekerheid, traumatische stressklachten, etc.).

Gratis intakegesprek & 5 behandelingen gedeeltelijk vergoed
Het eerste kennismakingsgesprek (intakegesprek) bij Psycholoog Aalsmeer is geheel gratis. Hierdoor kunt u geheel kosteloos en geheel vrijblijvend bekijken of mijn werkwijze en mijn praktijk bij u passen.

Wanneer u kiest om in behandeling te gaan heeft u recht op een gedeeltelijke vergoeding van de behandelingen vanuit uw aanvullende verzekering.

Vrijblijvend contact met Psycholoog Aalsmeer
U kunt op diverse manieren uw vraag vrijblijvend aan mij stellen of een intake (eerste gesprek met aanvullende behandeling) met mij inplannen, namelijk:
  • Via mijn telefoonnummer: -
  • Via het e-mailadres van mijn praktijk: info@psycholoogaalsmeer.nl
  • Via het online contactformulier op mijn website: Psycholoog Aalsmeer

Ik kan u helpen bij een groot aantal klachten


Professionele en deskundige hulp bij een groot aantal klachten
Heeft u last van bepaalde klachten waarvan u de oorzaak niet helemaal goed begrijpt?
Heeft u last van spanningen die u niet goed kunt loslaten en bent u hierdoor vaak gefrustreerd?
Heeft u een moeilijke en vervelende ervaring meegemaakt, waardoor u nu bepaalde klachten ervaart?
Heeft u angsten of paniekaanvallen die u in uw dagelijkse functioneren beperken?
Heeft u het gevoel dat u in een sleur zit en dat er geen uitweg meer is?
Heeft u last van extreme onzekerheden en heeft u moeite met bepaalde sociale uitdagingen?

Bij alle bovenstaande problemen en bij nog meer kan ik u voorzien van deskundige begeleiding vanuit mijn volledig gecertificeerde en erkende praktijk te Aalsmeer. Schroom alstublieft niet om contact met mij op te nemen als u een vraag heeft of wanneer u graag uw probleem wilt voorleggen. Tevens heeft u de mogelijk om te kiezen voor een gratis kennismakingsgesprek bij mijn praktijk te Aalsmeer. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend kennismaken met mijzelf als persoon en mijn manier van werken.

Uitgangspunten


Laagdrempelige consulten bij Psycholoog Aalsmeer
Psycholoog Aalsmeer biedt psychologische consulten aan voor iedereen: voor van jong tot oud en voor de lichte tot de wat zwaardere klachten. Het maakt dus echt niet uit wat uw klacht of probleem is, u kunt er bij mij mee terecht. Mocht ik u echt niet kunnen helpen, dan kan ik u, indien u dat wenst, doorverwijzen naar de juiste specialist.

Wat ik verder over mijn behandelingen kan zeggen is dat deze erg open en interactief zijn. Tevens vind ik een gezonde dosis humor erg belangrijk tijdens de behandelingen. Ook al kunnen sommige klachten en sommige sessies vrij zwaar en intens zijn, het is toch altijd mijn doel om u met een positief en geaard gevoel weer op pad te sturen. Zo wordt u week na week sterker en zo zal de aanwezigheid van uw klacht snel afnemen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Wanneer u graag bij mij in behandeling komt, dan kunt u zich op de volgende drie manieren aanmelden, namelijk: telefonisch, via de e-mail (info@psycholoogaalsmeer.nl) of via het aanmeldformulier van mijn website.

Praktische informatie over mijn psychologenpraktijk

Mijn behandeltarieven
  • Intakegesprek (kennismakingsgesprek + 1e behandeling): Gratis
  • Tarief behandelsessie (voor zowel individuele- als relatietherapie): € 95,00
Zowel het gratis kennismakingsgesprek als de standaard behandelsessies duren 60 minuten. De consulten kunnen naar wens zowel wekelijks als tweewekelijks worden ingepland (afhankelijk van uw eigen planning).

Vergoeding door uw zorgverzekeraar
Vanuit uw aanvullende verzekering ontvangt u over het algemeen een gedeeltelijke vergoeding voor 5 van mijn behandelsessies. Kijk uw polisvoorwaarden erop na voor de precieze vergoeding die voor u geldt. Wanneer u hier niet uitkomt, kan ik u hier uiteraard mee helpen.

Openingstijden
Psycholoog Aalsmeer is open van ma t/m vr van 09:00 tot 18:00. Evt. afspraak in de avond of in het weekend ook mogelijk.

NIP registratie
NAAM is opgeleid als psycholoog aan de Rijksuniversiteit van Leiden. Tevens is zij geregistreerd als NIP psycholoog. Het NIP stelt hoge eisen aan de deskundigheid en vakkundigheid van een psycholoog door onder andere de werkervaring, gevolgde opleidingen en werkwijze van de psycholoog te beoordelen. Hierdoor mag u van de bij het NIP aangesloten psychologen een zeer hoge standaard verwachten op behandelgebied.

Dit betekent tevens dat bij een NIP psycholoog meer vergoedingsregelingen gelden vanuit uw zorgverzekeraar en dat u waarschijnlijk met minder behandelingen een beter dan gemiddeld resultaat zal bereiken.

Registratienummers van Psycholoog Aalsmeer:
  • NIP-registratie: -
  • NFG-registratie: -
  • AGB-code zorgverlener: -
  • AGB-code praktijk: -

Neem contact met mij op..

Adres, Aalsmeer
06-00000000
info@psycholoogaalsmeer.nl
psycholoogaalsmeer.nl

Ik ben lid van..

© 2013 - 2024 Psychologen Overzicht: Vind de psycholoog of therapeut die bij u past! - Alle rechten voorbehouden