psychologen informatie

Psycholoog Apeldoorn Frilse Veelo


Psycholoog Frilse Veelo stelt zich kort voor..

Hallo, ik ben Frilse Veelo, GZ psycholoog en praktijkhouder van psychologenpraktijk Dialogos te Apeldoorn. In mijn praktijk ben ik al meer dan 25 jaar actief als GZ psycholoog en heb in deze jaren een breed spectrum van klachten mogen behandelen.

Het is elke keer weer mooi om te zien hoe mijn cliŽnten opbloeien en weer in hun eigen kracht komen te staan. Niets is mooier dan het mede ervaren van deze ontwikkeling en groei en ik ben dan ook dankbaar dat ik hier een bijdrage aan heb mogen leveren.

Heeft u een vraag, een vervelende klacht of een probleem met uzelf of met anderen? Neem dan hier contact met mij op en stel vrijblijvend uw vraag. Weet u nog niet zeker of u wel met een psycholoog wilt praten of dat een psycholoog u wel kan helpen met uw klacht, dan kunnen we dit altijd telefonisch of per e-mail bespreken. Wat uw klacht ook is, ik help u graag!

U kunt op de volgende manieren uw vraag aan mij stellen of een eerste afspraak met mij inplannen:

 • Via het telefoonnummer van mijn praktijk: 055-5769995
 • Via het e-mailadres: info@apeldoornpsycholoog.nl
 • Via het online contactformulier op mijn website apeldoornpsycholoog.nl
  Klik op de volgende link om direct naar mijn website te gaan: Psycholoog Apeldoorn.


Mijn achtergrond en kwalificaties

Vanaf vrij jonge leeftijd ben ik altijd zeer geÔnteresseerd geweest in de mens en haar denken. Hoe de mens zich ontwikkelt van haar geboorte tot aan de volwassenheid vind ik ťťn van de meest boeiende periodes van het mensenleven.

Vanuit deze interesse en grote affiniteit met het psyche ben ik ruim 30 jaar geleden psychologie en orthopedagogiek gaan studeren aan de universiteit van Leiden. Dit tot mijn grote tevredenheid, want ik kon me zeer goed vinden in diverse vakgebieden. Er waren natuurlijk wel wat vakgebieden die mij niet aanspraken, maar ik voelde direct een klik. Na het afronden van deze studies ben ik jaren werkzaam geweest als psychologisch hulpverlener voor met name jongeren en volwassenen. Hiernaast ben ik tevens als vakdocent en trainer werkzaam geweest voor de Universiteit van Rotterdam.

Na deze mooie werkervaringen heb ik post doctoraal diverse opleidingen gevolgd op de gebieden: cognitieve therapie, hypnotherapie, relatietherapie en counseling.

Al met al heb ik nu meer dan 30 jaar ervaring als psychologe en kan ik putten uit een brede schat van kennis en ervaring. In principe heb ik alles voorbij zien komen en ik kan dan ook zeggen dat uw klacht absoluut niet uniek is, alhoewel dit waarschijnlijk wel zo voor u voelt. Het belangrijkste is hierin te erkennen dat u een klacht heeft, want zonder deze stap kunt u niet de volgende stap naar het oplossen ervan zetten.

Certificaten: Psychologie en Orthopedagogie aan de Universiteiten van Leiden

Lidmaatschappen: NIP en BIG register

Klik hier om direct naar mijn website te gaan Psycholoog Apeldoorn.

Mijn specialismen:

Het specialisme van Psycholoog Apeldoorn ligt met name bij het geven van individuele therapie voor volwassenen en jongvolwassenen (adolescenten). Tevens biedt mijn psychologiepraktijk te Apeldoorn uitgebreide mogelijkheden voor relatietherapie en voor het subspecialisme Autisme spectrum stoornissen aan.


Hierbij is het mogelijk om ontwikkelingsstoornissen die gepaard gaan met een beperkte communicatie, verbeelding en/of sociale interactie snel te ontdekken en precies in te schatten. Vervolgens biedt mijn praktijk de volledige mogelijkheid om dit te behandelen vanuit de praktijk zelf en om hiervoor passende begeleiding buiten de praktijk om te verzorgen.


Therapievormen die worden aangeboden bij Psycholoog Apeldoorn:

 • Hulp bij depressiviteit
 • Therapie bij stress- en burn-out
 • Mindfulness
 • Therapie bij angst en paniekaanvallen
 • Hulp bij onzekerheid
 • Trauma verwerking
 • Begeleiding en advies bij rouwverwerking
 • Agressiemanagement en -regulatie
 • Relatietherapie (zowel voor partners als voor gezinsrelaties)
 • Etc.

Wanneer u graag in therapie wilt of een vraag heeft, dan verzoek ik u om hier vrijblijvend contact met mij op te nemen (u wordt hier doorgelinkt naar het contactformulier op mijn website).

Ik zal u vervolgens binnen 24 uur een reactie op uw vraag of verzoek geven.

Uitgangspunten van mijn behandelingen

Met al mijn behandelingen hanteer ik de uitgangspunten: wederzijds respect, gelijkwaardigheid en een warme en persoonlijke benadering. Het is belangrijk dat u zich helemaal op uw gemak voelt, zodat we uw vraag, klacht of probleem kunnen behandelen op het niveau waarop het behandeld dient te worden.


Objectiviteit en privacy

Ik heb als psycholoog ervoor gekozen om me niet contractueel te verbinden aan verzekeringmaatschappijen. Dit zorgt voor een grotere objectiviteit, onpartijdigheid en hierdoor ben ik in staat om algehele privacy te garanderen. Psychologen die verbonden zijn aan verzekeraars kunnen dit, door de afspraken die zij maken met verzekeringmaatschappijen, niet altijd bieden. Privacy staat bij mij echter heel hoog in het vaandel.


Praktische informatie over mijn psychologenpraktijk

Behandeltarieven:
 • Een individueel consult: € 67,00
 • Een consult voor relaties (meerdere personen): € 160,00 (€ 80 p.p.)
De behandelingen voor individuele personen duren ongeveer een uur. De behandelingen voor relaties duren ongeveer 90 minuten. (NB: Mocht u problemen hebben met de hoogte van het behandeltarief, dan is het mogelijk om een aangepast tarief te bespreken).

De openingstijden van mijn praktijk

Psycholoog Apeldoorn is elke doordeweekse dag tussen 9:00u en 18:00u geopend.

Locatie van Psycholoog Apeldoorn

Praktijkadres van Psycholoog Apeldoorn: Weverstraat 1, 7311 GR Apeldoorn. De praktijk is gelegen in Apeldoorn West. Op mijn website vindt u een duidelijke, interactieve map waarop u de locatie heel duidelijk kan zien.

Klik hier om direct naar mijn website te gaan: Psycholoog Apeldoorn.

Neem contact met mij op..

Weverstraat 1, 7311 GR Apeldoorn
055-5769995
info@apeldoornpsycholoog.nl
apeldoornpsycholoog.nl

Psycholoog Veelo is lid van..

© 2013 - 2023 Psychologen Overzicht: Vind de psycholoog of therapeut die bij u past! - Alle rechten voorbehouden