psychologen informatie

Psycholoog Schiedam NAAM


Psycholoog NAAM stelt zich kort aan u voor..

Welkom bij gecertificeerde Psychologenpraktijk NAAM te Schiedam. Mijn praktijk biedt inmiddels ruim 5 jaar professionele psychische hulpverlening voor mensen uit Schiedam en omgeving.

Het maakt niet uit welke klacht u heeft of wat de aard van uw klacht is. Ik bied u graag de hulp die u nodig heeft. U kunt bij mij terecht voor de deskundige behandeling van een groot aantal klachten en problemen, waaronder: stress en overige spanningsklachten, burn-out, angst- of paniekklachten, depressie, trauma, onzekerheid, relatieproblemen, etc.

Wanneer ik u niet direct zelf kan helpen, bijvoorbeeld in geval van ernstige verslavingen aan verdovende middelen, dan kan ik u altijd doorverwijzen naar de juiste specialist voor uw klacht.

Heeft u nog een vraag of wilt u een afspraak maken?
U kunt op de volgende manieren uw vraag aan mij stellen of een eerste afspraak met mij inplannen:
  • Via het telefoonnummer van mijn praktijk: 010-000000
  • Via mijn e-mailadres: info@psycholoogschiedam.nl
  • Via het online contactformulier op mijn website Psycholoog Schiedam
Ik probeer altijd binnen 24 uur te reageren op ontvangen berichten.

Mijn achtergrond en kwalificaties

Inmiddels ben ik ruim 10 jaar werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg, waarvan de laatste 5 jaar als psycholoog. Graag help ik u ook weer verder op weg. Mocht u dus een vraag of een probleem hebben, dan hoop ik dat ik u hiermee verder kan helpen.

Certificaten & Lidmaatschappen
Psycholoog Schiedam is:
  • Lid van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)
  • Lid van de LVE (Landelijke Vereniging van Eerstelijnspsychologen)
  • BIG-geregistreerd psycholoog

Mijn specialismen

Psycholoog Schiedam biedt u als gecertificeerde praktijk een breed scala van therapievormen en behandelmethoden, waardoor wij in principe iedere klacht in de eerstelijns psychologische zorg effectief kunnen behandelen.

Alle behandelingen worden volledig op de cliŽnt en op zijn of haar specifieke situatie en klacht afgestemd, zodat de hulp die u krijgt goed bij u past. Dit zorgt ervoor dat u minder behandelingen nodig heeft om van uw klacht afgeholpen te worden.

Mocht u trouwens graag het aantal behandelingen dat u wilt ontvangen afstemmen op de vergoeding die u krijgt, dan is dat uiteraard mogelijk.

Klik hier om direct naar mijn website te gaan: Psycholoog Schiedam.

Mijn aanpak en uitgangspunten

Belangrijke uitgangspunten van mijn hulp zijn dat er voor onze behandelingen sprake moet zijn van een wederzijds respect en ook van een "klik" tussen therapeut en cliŽnt. Ook vind ik het belangrijk dat cliŽnten bereid zijn om zich aan afspraken te houden, zoals bijvoorbeeld over extra huiswerk of opdrachten die van belang zijn voor de voortgang.

Deskundigheid, privacy bescherming en een praktische aanpak
Overige belangrijke uitgangspunten bij onze behandelingen zijn:
  • Deskundigheid: Al behandelingen bij Psycholoog Schiedam worden uitgevoerd door een volledig gecertificeerde psycholoog, die gespecialiseerd is in uw klachtgebied.
  • Privacy: Uw gegevens en uw verhaal zijn geheel veilig bij ons. Door de privacy wetgeving worden al uw persoonlijke gegevens en alle door u verstrekte informatie volledig beschermd.
  • Praktische aanpak: Wij geloven niet in ellenlange theorieŽn en hanteren uitsluitend praktische behandelmethoden om u zo spoedig als mogelijk vrij van uw klacht door het leven te kunnen laten gaan.

Praktische informatie over behandelingen bij Psycholoog Schiedam

Behandeltarieven & Vergoedingen
Praktijk Psycholoog Schiedam heeft contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars, waardoor u recht heeft op de volledige vergoeding van 5 behandelingen uit uw basispakket. Hierbij geldt wel een eigen bijdrage van 20 euro per behandeling.

Wanneer u ook aanvullend verzekerd bent kunnen er tevens aanvullende vergoedingsregelingen gelden.

Openingstijden
Openingstijden van Psychologenpraktijk NAAM Schiedam: 9:00u - 18:00u. Graag vooraf per e-mail of per telefoon een afspraak maken.

Wachttijden
Wachttijd tot eerste afspraak: 0 tot 2 weken. U kunt dus op korte termijn al terecht.

Neem contact met mij op..

ADRES, Schiedam
010-0000000
info@psycholoogschiedam.nl
psycholoogschiedam.nl

Psycholoog NAAM is lid van..

NIP nederlands instituut psychologen LVE eerstelijns psychologen
© 2013 - 2023 Psychologen Overzicht: Vind de psycholoog of therapeut die bij u past! - Alle rechten voorbehouden